zondag 15 april 2012

Indoor gala succesvol


WOC
Op zaterdag 3 maart werd voor de 27ste  keer “VISSCHER SPORT INDOOR GALA” gehouden in het Sportcentrum van Tuk. Op vrijdagavond werd de tennishal omgebouwd tot atletiekhal en mede door de ervaring van de bouwers ging dit zeer voorspoedig en kon iedereen vroeg naar huis.  

Dan de dag zelf. Na een moeizame start hadden zich uiteindelijk toch nog 260 atleten opgegeven, dat is iets meer dan vorig jaar. Om ongeveer half tien was de juryvergadering en na nog wat aanwijzingen van wedstrijdleider Piet Hendriks kon om tien uur de wedstrijd beginnen. Als eerste de pupillen, gevolgd door de C/D junioren om 12 uur en daarna de A/B junioren, senioren en masters.
Om half 1 kwam Kees Groen van hoofdsponsor Visscher Sport de prijzen uitreiken aan de jeugd. 
Het verdere programma verliep voorspoedig zonder commentaar van atleten, ouders en/of trainers. Om ongeveer half zeven waren alle wedstrijden gestreden en de prijzen in ontvangst genomen. Geesje en Wolter hebben alle lootjes verkocht en bij Wieke konden de prijsjes opgehaald worden. Alle drie hartelijk bedankt voor jullie hulp. Het opruimen ging ook zeer goed en snel. Wij zijn nog nooit zo vroeg (om acht uur) klaar geweest.  

De WOC en Start’78 kunnen terug zien op een zeer geslaagde dag en willen dan ook graag alle atleten, jury en vrijwilligers nogmaals hartelijk bedanken  voor hun inzet en hopen volgend jaar bij de 28ste indoor weer een beroep op jullie te mogen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten