zondag 15 april 2012

Redactioneel

Beste Lezers,

Voor je ligt het tweede clubblad van dit jaar. We hebben de winter inmiddels achter ons gelaten. Alhoewel, ik hoorde net op de radio dat we nog weer nachtvorst en natte sneeuw kunnen verwachten. Nou ja, dan is het ’s ochtends koud maar het voordeel is dan vast dat we overdag het zonnetje er lekker bij hebben. Momenteel is het mooi lopen in de natuur. De kleine struiken laten al voorzichtig blad zien en doordat er de laatste weken weinig regen is gevallen, heb je geen last van plassen en modder op de paden. En dat is wel heerlijk want zo kan ik mijn route uitstippelen zonder rekening te hoeven houden met onbegaanbare paden. 

Nu de crossen weer achter de rug zijn, zijn de baan- en wegwedstrijden weer aan de beurt. In Steenwijk is het aanbod in baanwedstrijden als vanouds rijkelijk gevuld. In het kort zijn dit de volgende data dat Start ’78 een wedstrijd organiseert de komende twee maanden. 

7 april baanwedstrijd Steenwijk

11 april: 5000 m tijdloop Steenwijk

27 april :1ste medaillewedstrijd Steenwijk

7 mei: uurloop en halfuurloop Wolvega (drafbaan)

16 mei: 2de medaillewedstrijd Steenwijk

19 mei: Lambertusloop Oldemarkt (5 of 10 km) 

Voor uitgebreide informatie, kun je een kijkje nemen op de website: www.start78.nl. 

Omdat deze Starter in een periode is opgemaakt dat de crossen net ten einde zijn en de baanwedstrijden nog in de startblokken staan, hebben we geen verslagen van wedstrijden. Maar we hebben natuurlijk wel weer onze vertrouwde rubrieken. En in februari heeft Start ’78 een vrijwilligersavond georganiseerd waarvan hierover een verslag is gemaakt door de vrijwilligerscommissie.

Tot slot willen wij (de redactie) Nynke, Jan en Jacco van harte feliciteren met zoon/broertje Hugo.


Wij wensen iedereen veel leesplezier toe.

Volgende kopij inleveren voor 29 april

Geen opmerkingen:

Een reactie posten